CURS INIȚIERE COPYWRITING

Curs intensiv teoretic și practic CU POSIBILITATE DE ANGAJARE

Scrie-ți propria poveste de succes învățând copywriting orientat spre client, nu doar vorbe, direct de la practicanți

CURSUL ÎNCEPE ÎN:

CURS INTENSIV TEORETIC ȘI PRACTIC CU POSIBILITATE DE ANGAJARE

Vrei să schimbi jobul? Nu-ți mai place ce faci, nu te mai regăsești sau îți dorești o carieră în social media? Îți place să petreci timpul pe Facebook, Instagram și savurezi glumițele brandurilor în comunicare?

Atunci e cazul să ni te alături ca să înveți copywriting direct de la profesioniști care mănâncă pe pâine tehnicile de scris de ani întregi încoace!

Cursul e format din TEORIE, PRACTICĂ și SESIUNI ZILNICE DE FEEDBACK, pentru a ști în fiecare zi unde te afli și ce trebuie să faci diferit pentru a deveni CEL MAI BUN!

PREȚ CURS: 3000 LEI

121,828

De cuvinte

450

Clienți

26,880

Ore de lucru

De ce rEVOLUTIONăm cursurile?

Dacă te întrebai de ce facem asta, e simplu: suntem pasionați de ceea ce facem și vrem să-i ajutăm și pe alții să își urmeze pasiunea! Tocmai d-aia am decis să ne rupem din timpul nostru și să te învățăm să devii TU următorul specialist în Copywriting! Lângă strategii, întâlniri cu clienții și campanii, pe lista de priorități e să îi ajutăm pe toți cei care își doresc să treacă la următorul nivel.

Experiența ne-a învățat că astfel de oportunități nu există în piață. Și nu ne înțelege greșit, e plină piața de cursuri, însă care te ajută cu adevărat? Socoteala de acasă nu se pupă cu cea din târg și probabil știi și tu. Una înveți din teorie, alta e practica și altele sunt cerințele pe care trebuie să le îndeplinești ca să faci și bani din Copywriting

Tocmai d-asta am decis să facem asta și o facem pentru un preț care doar ne acoperă cheltuielile, pentru că vrem ca fiecare pasionat să își permită să își urmeze visul! Dacă și tu ești pe aceeași lungime de undă, atunci cursul ăsta clar e pentru tine. Deci, ești hotărât să dai tot ce ai mai bun ca să fii un copywriter de top?

Cui se adresează?

Pasionaților de scris și social media

Celor care vor să înceapă o nouă carieră

Celor care vor să meargă de drag lunea la birou

Copywriterilor la început de drum, care vor să învețe mai mult

Studenților care vor să intre în domeniul marketingului

Tuturor celor care vor să învețe să scrie textul pentru domeniul digital

Cursul e potrivit atât pentru ÎNCEPĂTORI, cât și pentru cei care au deja experiență, pentru că alături de noi vor învăța totul de la 0, pornind de la ceea ce SE CERE ÎN PIAȚĂ în prezent!

Astfel, pe durata cursului, vei interacționa direct cu specialiști, pentru ca, la final, să devii tu însuți un Copywriter de succes!

La finalul perioadei de curs, dacă ești cu adevărat pasionat, ai șansa de a te alătura echipei, pornind de la 3000 lei net/lună.

Cu noi, devii specialist, nu înveți doar teorie!

Beneficii

BENEFICII

Poți să devii parte din echipă la finalul cursului

Înveți de la specialiști activi în piață, nu doar din teorie

Exersezi zi de zi ceea ce înveți

Primești feedback constant pentru a deveni tot mai bun

Interacționezi cu experți din mai multe domenii

Faci practică pentru branduri din mai multe domenii

Dobândești o abilitate foarte căutată în piață

Afli tot ce voiai să știi despre profesia de Copywriter

CE VEI ÎNVĂȚA?

1. Totul despre Copywriting

 1. a) Ce înseamnă copywriting
 2. b) Diferențe între short și long format
 3. c) Brand’s voice
 4. d) Tehnici de persuasiune

2. Tips&tricks pentru scriere rapidă

 1. a) Diferența dintre organic și paid
 2. b) Formule de copywriting
 3. c) Call to action și engagement posts
 4. d) Utilizarea planului editorial în copywriting

3. Storytelling pentru copywriting performant

 1. a) Ce înseamnă și cum faci storytelling
 2. b) Misiune, viziune, valori
 3. c) USP-uri, motto, slogan
 4. d) Copy materiale promo

4. Long-format copywriting

 1. a) Landing page – ce este, cum se structureaza
 2. b) Sales funnel
 3. c) Copy pentru e-mail marketing
 4. d) Cuvinte-cheie și titluri în copywriting

TESTIMONIALE

Cum participi?

Pasul 1

Completezi formularul ca să putem da de tine – știi tu, nume, număr de telefon, mail și ce mai crezi tu relevant

Pasul 2

Echipa noastră te contactează pentru a primi toate detaliile necesare înscrierii și a-ți răspunde la eventuale întrebări legate de desfășurarea cursului

Pasul 3

Primești factura și ne trimiți dovada plății, apoi te așteptăm să ne cunoaștem când începem cursul! Între timp, poți veni să vezi cum lucrăm și să cunoști echipa

De ce rEVOLUTION Media?

Noi facem ceea ce iubim, pentru ca tu să faci ceea ce iubești – ăsta e mottoul care ne-a adus azi unde suntem – sute de proiecte finalizate cu succes, o echipă de peste 20 colaboratori și un portofoliu de clienți în continuă creștere!

Ne dorim lângă noi oameni pasionați, care știu ce îți doresc și vor să crească, iar acum vrem să te ajutăm chiar pe tine să începi o nouă carieră! Alături de experții noștri, vei descoperi din practică ce înseamnă cele mai bune servicii de copywriting și vei avea șansa să creezi conținut pentru branduri de top în timp ce înveți!

După finalizarea cursului, vei putea să:

Scrii texte care chiar fac vânzări

Creezi strategie de comunicare pentru diverse branduri

Stăpânești tehnicile de persuadare și vânzare

Vei ști cum să creezi conținut scris pentru diverse platforme

Vei putea lucra independent, fără supraveghere

Iată ce pierzi dacă nu te înscrii:

Întrebări frecvente

Întrebări frecvente

1. E nevoie de experiență anterioară?

Și că ai mai scris, și că nu, tot ai un loc la cursul nostru! Tot ce trebuie să știi e să scrii corect în română și engleză, restul te învățăm noi!

2. Ce pot să fac după finalizarea cursului?

Pentru că nevoia de promovare online e tot mai mare, e nevoie de servicii de copywriting practic pentru orice brand, oriunde, la orice oră! Iar dacă vedem că ești pasionat/ă, ai șansa să devii chiar parte din echipa noastră la finalizarea cursului!

3. Pentru ce domenii pot să scriu după participarea la curs?

Fiindcă cea mai mare parte din curs este practică și pentru că o să lucrăm foarte mult împreună pentru branduri din toate industriile, o să poți scrie pentru orice brand.

4. Cum îmi evaluez progresul?

Specialiștii noștri îți vor fi alături pe toată durata cursului și vei primi feedback constant, așa că nu e nevoie să aștepți să termini cursul ca să știi unde te afli. Te vei îmbunătăți constant și vei corecta pe parcurs chiar și lucrurile pe care, poate, nu le-ai înțeles de la început sau la care trebuie să mai lucrezi.

DESPRE TRAINERI

Lorena Nichita

CHIEF COPYWRITER

Când lucrezi cu Lorena, înveți ceva nou în fiecare zi. O profesionistă feroce, ea păzește limba română mai ceva ca scriitorii care ți-au căzut la Bac’. Ai ghicit, Lorena se ocupă de Copywriting! Prin asta vrem să spunem că organizează departmentul de copy de sus până jos. Deși are standarde înalte, este deschisă la idei noi, îți încurajează creativitatea, iar în compania ei ai parte de umor de calitate, pe lângă îndrumarea de top pe care ți-o oferă în tainele creării de conținut. Talentul pentru scris și abilitățile didactice sunt doar o parte din skillset-ul ei: Lorena mai este și un foarte bun organizator și manager – nu există deadline prea scurt sau task prea complex pentru ea!

Coincidență sau nu, ea face mai întâi Facultatea de Geografie, ca Roger (Grafică & Design), dar apoi alege un alt drum creativ și anume, cel al literelor.
De-a lungul carierei sale a colaborat cu numeroase companii, inclusiv cu publicații editoriale pentru care a scris texte de impact. De 4 ani pune la punct strategii de conținut, oferă consultanță și creează (con)texte pentru clienții Revolution Media.
Am putea spune că pasiunea ei este scrisul, dar e mai mult de atât: pasiunea Lorenei este excelența și acum dorește să te ajute și pe tine să o atingi, dezvoltându-ți la maxim potențialul creativ.

Gabriel Bălan

Chief Executive Officer

În spatele fiecărui business de succes e un antreprenor… care nu se oprește niciodată din învățat și evoluat!
Cam asta ai spune despre Gabriel Bălan odată ce ajungi să îl cunoști. Pe scurt, el e omul care și-a propus și a și reușit să revoluționeze conceptul de Social Media chiar și într-o piață care la început nu credea în el (pentru că da, atunci când a început, se știau foarte puține la nivel local despre promovarea online, ca să fim sinceri).
Antreprenor de la vârste foarte fragede, are o experiență vastă și o mulțime de idei care au ajutat sute de business-uri să treacă la următorul nivel. Practic, pentru Gabriel nu e nimic din social media să nu știe cum funcționează, mai ales când vine vorba de comunicare care chiar aduce rezultate. Pentru că atunci când a deschis compania, acum mai bine de 7 ani, făcea chiar el texte și de atunci a continuat să rămână la curent cu ultimele cerințe și noutăți din piață, are tot know-how-ul de care un specialist are nevoie pentru a deveni de top.
Omul cu ideile, la care găsești răspuns la orice întrebări, un adevărat magician în organizare datorită experienței sale vaste, înțelege perfect cum funcționează mintea umană și știe cum să folosească asta în procesul de creație. Bonus: tot skill-ul de organizare ți-l va insufla și ție, ca să știi cum să obții maximum de rezultate în fiecare zi!
Ideile sale au contribuit la dezvoltarea a sute de business-uri și proiecte la nivel global, atât în parteneriate, cât și în colaborări, iar în cadrul rEVOLUTION Media, e omul care are o soluție pentru orice ”problemă”.
Cu peste 7 ani de experiență în crearea de conținut și mult mai mulți ani de experiență antreprenorială, Gabriel știe exact cum să îți transformi pasiunea într-o sursă de venit pe bune din practică, nu din vorbe sau teorie, PENTRU CĂ ASTA FĂCUT ȘI EL!
Pasionat de tehnologii inovatoare, business și dezvoltare personală, îi ajută pe toți cei cu care interacționează să evolueze, iar experiența sa în lucrul cu companii naționale și internaționale, din orice domeniu de activitate, îl recomandă. În plus, are experiență internațională în public speaking și a participat, de-a lungul timpului, la numeroase conferințe, workshop-uri și evenimente pentru a-i învăța și pe alții să își urmeze visul.
Pe scurt despre el: peste 10 business-uri pe care le conduce sau în care e partener, peste 500 clienți mulțumiți la nivel global, peste 20 colaboratori pe care îi manageriază și o companie care crește de la zi la zi!

Te învățăm să faci carieră, nu să ai doar un job!

Atenție! Pentru a participa la cursul intensiv de Copywriting ai nevoie doar de dorință de a învăța și determinare să devii cel mai bun!

Locurile sunt limitate! Dacă ești pasionat cu adevărat de domeniu și vrei să evoluezi, la final poți deveni parte din echipă!

PREȚ CURS: 3000 LEI

După finalizarea cursului, poți deveni colegul nostru pentru 3.000 lei/lună, ceea ce înseamnă că îți vei recupera investiția încă din prima lună!